Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe scheepslading over Twentse draaischijf

HENGELO

Behalve zout van Akzo, bier van Grolsch en machines van Stork gaan straks wellicht ook banden van Vredestein over het water vanuit Combi Terminal Twente (CTT) in Hengelo de wijde wereld in. En daar blijft het zeker niet bij, zo bleek 18 februari tijdens het werkbezoek dat minister Schultz van Haegen (Infrastructuur) bracht aan het Twentekanaal.

1 / 1
Nieuwe scheepslading over Twentse draaischijf

Nieuwe scheepslading over Twentse draaischijf

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Piet Bennik

    Allemaal heel mooi, meer werk voor de binnenvaart.
    Maar waar blijft onze tweede sluis in Eefde, die zou snel gemaakt worden.

    Gr,

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook