Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Waterstand blijft markt positief beïnvloeden

DEVENTER

Schippers adviseerden collega’s niet te snel aan te nemen omdat sprake was van een redelijk groot ladingaanbod. Het water blijft deze week laag en dat maakt de markt nog steeds gunstig. Er kan goed worden bijgevraagd. Maar niet overal was het feest. Sommige schippers spraken juist over een moeilijke markt, vooral in Duitsland vallen de prijzen niet overal mee.

1 / 1
Aan de Reis: Waterstand blijft markt positief beïnvloeden

Aan de Reis: Waterstand blijft markt positief beïnvloeden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook