Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Bulkvervoer stabiel, containervaart groeit’

Delft

De ongekend hoge groei in de vraag naar binnenvaartvervoer uit de tweede helft van de vorige eeuw zal niet meer terugkomen. Toch valt volgens econoom en scheepsbouwkundig ingenieur Cornelis van Dorsser te verwachten dat de totale transportvraag in de eerste helft van deze eeuw nog gestaag zal blijven groeien. Daarna zou er een eventuele stabilisatie of daling op kunnen treden. Veel hangt af van het klimaat en de waterstanden op de Rijn.

1 / 1
‘Bulkvervoer stabiel, containervaart groeit'

‘Bulkvervoer stabiel, containervaart groeit'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook