Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Nog enkele plaatsen op symposium ASV/Ons Recht

Dordrecht

Er zijn nog enkele plaatsen vrij op het symposium over marktwerking dat de Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) zaterdag 9 mei organiseert, samen met de Belgische sociaaleconomische zustervereniging Ons Recht-Notre Droit.

De dag heeft als thema de economische situatie in de binnenvaart. Sprekers zijn onder andere Laurent de Bijl van Ons Recht, Hester Duursema van BLN en Ger Veuger ( voormalig Noord-Zuidman). Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de site. Het symposium wordt gehouden in het Dordrechts Museum in Dordrecht, aanvang 9.30 uur, afsluiting rond 17 uur. Niet-leden betalen15 euro inclusief lunch, voor leden is deelname gratis. (MdV)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook