Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Oproep om nieuwbouw uit te stellen

Papendrecht

Opnieuw kwam er een oproep van een Griekse reder om te proberen enige verbetering te krijgen in de droge-ladingmarkt door nieuwbouworders uit te stellen en vervroegd schepen te slopen. Ondanks de slechte markt zijn er echter nog steeds reders die denken dat het ergste achter de rug is, vooral ook omdat intussen een groot aantal oudere bulkers naar de sloop ging.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook