Terminals kunnen containerstroom niet aan

De containervaart in de zeehavens kampt opnieuw met congestie bij de terminals. ‘In Rotterdam lopen de wachttijden voor de afhandeling van binnenvaartschepen inmiddels op tot 92 uur, in Antwerpen tot 72 uur’, zegt containeroperator Contargo. ‘De vertragingen kosten veel geld. Als er geen verbetering optreedt, zien wij ons genoodzaakt een congestietoeslag te berekenen.’

Terminals kunnen containerstroom niet aan

‘Wachttijd containerbinnenvaart Rotterdam 92 uur’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Terminals kunnen containerstroom niet aan | Schuttevaer.nl

Terminals kunnen containerstroom niet aan

De containervaart in de zeehavens kampt opnieuw met congestie bij de terminals. ‘In Rotterdam lopen de wachttijden voor de afhandeling van binnenvaartschepen inmiddels op tot 92 uur, in Antwerpen tot 72 uur’, zegt containeroperator Contargo. ‘De vertragingen kosten veel geld. Als er geen verbetering optreedt, zien wij ons genoodzaakt een congestietoeslag te berekenen.’

Terminals kunnen containerstroom niet aan

‘Wachttijd containerbinnenvaart Rotterdam 92 uur’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer