Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Eerste test voor Belgische wet

HOBOKEN

Tankvaartcoöperatie CITBO is een ‘testcase’ begonnen voor de nieuwe Belgische Wet voor de bevrachting en prijsvorming in de binnenvaart. Bij justitie zijn op grond van de anti-dumpingwet voor twee, volgens CITBO te laag betaalde reizen, klachten ingediend tegen de betrokken bevrachtingskantoren en schippers. Het is volgens directeur Alain Devos van CITBO nog niet bekend of de zaak voor de rechter komt. Brancheorganisatie Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN) spreekt in een reactie op de wet van ‘een serieus stuk wetgeving’.

Tankvaartcoöperatie CITBO dient klacht in bij justitie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook