Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Belgische wet tegen dumpvracht in eindfase

Deventer

De Belgische (federale) regering legt de laatste hand aan de voorbereidingen van de nieuwe wet voor een verbod op het vervoeren en/of opslaan van goederen tegen dumpprijzen. Het akkoord van de Vlaamse gewestregering, eind vorige week, is één van de laatste stappen in het voorbereidingstraject. Actievoerende schippers in België dwongen april vorig jaar de nieuwe regelgeving af tegen het varen beneden de kostprijs.

Vlaamse gewestregering akkoord met voorontwerp

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook