Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Nieuwe Kamervragen over ontgassen binnentankvaart

DEN HAAG

De Tweede Kamerleden Van Gerven (SP) en Van Tongeren (GroenLinks) hebben staatssecretaris Wilma J. Mansveld (Infrastructuur en Milieu) opnieuw vragen gesteld over het ontgassen van de binnenvaart. De vragen zijn 28 januari ingezonden.

In antwoord op eerdere vragen van de beide Kamerleden liet de staatssecretaris vorige week al weten dat in juni in CDNI-verband een besluit valt over een ontgassingsverbod voor binnenvaarttankers. Nog niet duidelijk is wanneer het verbod officieel van kracht wordt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook