Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Volume binnenvaart verbetert in 2014 nog onvoldoende

AMSTERDAM

De aantrekkende industriƫle productie en de groei van handelspartner Duitsland doen het vrachtvolume in de binnenvaart weer toenemen. ING Economisch Bureau verwacht voor 2014 een volumegroei met 1,5%, maar de omzet lijkt nog niet vooruit te komen (-1%).

1 / 3
Volume binnenvaart verbetert in 2014 nog onvoldoende

Volume binnenvaart verbetert in 2014 nog onvoldoende

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook