Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

River Dating levert ELV nieuwe contacten in Zuid-Frankrijk op

LYON

‘Ik heb zelden zo’n praktisch ingesteld evenement meegemaakt als River Dating’, zegt Louis Keur, projectmanager bij het samenwerkingsverband ELV die vorige week twee dagen voor dit evenement in Lyon was. ‘Je praat een half uur met een partij, iedereen is vriendelijk en benieuwd en na zo’n date weet je precies wat je aan elkaar hebt.’

1 / 1
River Dating levert ELV nieuwe contacten in Zuid-Frankrijk op

River Dating levert ELV nieuwe contacten in Zuid-Frankrijk op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • mieke Kuipers

    Louis ,ben je ook vorig jaar bij River Dating geweest in Rotterdam ? Ik dacht het niet.
    Ik hoop dat er meer werk vanuit Zuid Frankrijk komt met mooie bestemmingen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook