River Dating levert ELV nieuwe contacten in Zuid-Frankrijk op

‘Ik heb zelden zo’n praktisch ingesteld evenement meegemaakt als River Dating’, zegt Louis Keur, projectmanager bij het samenwerkingsverband ELV die vorige week twee dagen voor dit evenement in Lyon was. ‘Je praat een half uur met een partij, iedereen is vriendelijk en benieuwd en na zo’n date weet je precies wat je aan elkaar hebt.’

River Dating levert ELV nieuwe contacten in Zuid-Frankrijk op

River Dating, de vakbeurs voor transport en logistiek, werd vorige week voor de zesde keer in Lyon gehouden. Er waren 120 exposanten en 700 deelnemers, waaronder 130 verladers. In begeleidende congressen ging het onder meer over Vert Chez Vous, een voorbeeld van stadsdistributie over water in Parijs en over publieke initiatieven om meer vervoer naar het water te halen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

River Dating levert ELV nieuwe contacten in Zuid-Frankrijk op | Schuttevaer.nl

River Dating levert ELV nieuwe contacten in Zuid-Frankrijk op

‘Ik heb zelden zo’n praktisch ingesteld evenement meegemaakt als River Dating’, zegt Louis Keur, projectmanager bij het samenwerkingsverband ELV die vorige week twee dagen voor dit evenement in Lyon was. ‘Je praat een half uur met een partij, iedereen is vriendelijk en benieuwd en na zo’n date weet je precies wat je aan elkaar hebt.’

River Dating levert ELV nieuwe contacten in Zuid-Frankrijk op

River Dating, de vakbeurs voor transport en logistiek, werd vorige week voor de zesde keer in Lyon gehouden. Er waren 120 exposanten en 700 deelnemers, waaronder 130 verladers. In begeleidende congressen ging het onder meer over Vert Chez Vous, een voorbeeld van stadsdistributie over water in Parijs en over publieke initiatieven om meer vervoer naar het water te halen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer