Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

DLC: ‘Brussel lost problemen grote droge-ladingschepen niet op’

ROTTERDAM

‘Voor het oplossen van de huidige problemen in de binnenvaart moet de hoop niet op de Europese Unie worden gevestigd’, meent het Droge Lading Comité (DLC). Zaterdag 14 september houdt het DLC een congres voor de eigenaren van grote droge-ladingschepen in de Evenementenhal in Gorinchem, van 10 tot 16 uur. De voor die dag geplande ASV-najaarsvergadering is verplaatst naar 12 oktober.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook