Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Waldhof-stremming laat sporen na in Duitse binnenvaartstatistiek

WIESBADEN

De maand januari was voor de binnenvaart op Duitse vaarwegen duidelijk beter dan vorig jaar: met 17,7 miljoen ton lag het volume liefst 15,6% hoger. Destatis, het Duitse bureau voor statistiek in Wiesbaden, schrijft de opmerkelijke groei vooral toe aan de Rijnstremming vanaf 13 januari 2011 na het ongeval met de zwavelzuurtanker Waldhof.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook