Aan de reis: Rustig begin van de week

Er waren begin deze week weinig reizen naar de Beneden-Rijn en retour was het aanbod ook heel slap in verband met de carnaval. Naar de Boven-Rijn was meer werk, maar daar was retour ook niet veel loos. Ook op de Midden-Rijn was het waardeloos. Op de Moezel schijnt wel genoeg werk te zijn, maar de opvarige vracht is aan de lage kant.

Schippers waren ook niet overal happig op. Zo werd begin deze week niet aangenomen naar het Mittellandkanaal in de veronderstelling dat daar nog een beste ijsvloer lag. In de loop van de dinsdag nam het aanbod wel toe en werd  weer onderhandeld over de vrachtprijzen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer