Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Atlantic rondt vlootvernieuwing af met drie nieuwe bunkertankers

PERNIS [update]

De Atlantic Schepen Exploitatiemaatschappij uit Pernis, onderdeel van de Atlantic Horizon Group, heeft 28 april drie nieuwe bunkertankers gedoopt, de Atlantic Progress (135 x 17,55 meter, 8638 ton), de Atlantic Performer en de Atlantic Prestige (beiden 135 x 13,50 meter, 5700 ton). De Atlantic Horizon Group rondt hiermee een omvangrijke vlootvernieuwing af.

1 / 5
Tankers

Tankers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • schipper

  ongelofelijk dat een schip met 5000 ton nog 18,5 knopen loopt (34,3 km/h). en dat met maar 350 liter per uur. Zuinige karretjes hoor!!!

 • sjaak

  wat ben ik blij met deze nieuwkomers zaten er echt op te springen ,waarom niet enkele meer.
  hebben het niet door dat ze alles naar de kl….. maken.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook