Aan de reis: Markt fleurt op

Eind vorige week werd veel werk aangeboden, zowel in de zeehavens als in het achterland. De binnenvaart fleurde er zowaar een beetje van op, want zelfs de prijzen vielen af en toe niet tegen. Vooral de 1000-tonners konden goede zaken doen. Maar vooral in de kolen bleven de prijzen laag en werd werk geweigerd. Op de Duitse kanalen was er werk, maar bleven de prijzen laag. Het vergde hier enige onderhandeling om de prijs toch nog een beetje op te krikken.

Bij de EMO ligt de Dione de hele week kolen te lossen. De Cast. De Catoira wordt dinsdag leeg verwacht van kolen en de Rubena N ligt vanaf woensdag erts te lossen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Aan de reis: Markt fleurt op | Schuttevaer.nl

Aan de reis: Markt fleurt op

Eind vorige week werd veel werk aangeboden, zowel in de zeehavens als in het achterland. De binnenvaart fleurde er zowaar een beetje van op, want zelfs de prijzen vielen af en toe niet tegen. Vooral de 1000-tonners konden goede zaken doen. Maar vooral in de kolen bleven de prijzen laag en werd werk geweigerd. Op de Duitse kanalen was er werk, maar bleven de prijzen laag. Het vergde hier enige onderhandeling om de prijs toch nog een beetje op te krikken.

Bij de EMO ligt de Dione de hele week kolen te lossen. De Cast. De Catoira wordt dinsdag leeg verwacht van kolen en de Rubena N ligt vanaf woensdag erts te lossen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer