Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bureaucratie bemoeilijkt groei afvalstoffenvervoer

ROTTERDAM

Het vervoer van afvalstoffen is een potentieel sterke groeimarkt voor de binnenvaart, maar wordt bemoeilijkt door een ingewikkelde internationale bureaucratie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • arend visser

  allen in nederland geld deze eis van 18000 euro,in vlaanderen gaat het eenvoudig je meld je aan bij de ovam ,vult het jou toegezonden formulier in en faxt het terug ,een week later heb je de ovam vergunning thuis kosten oooo
  in de walen hetzelfde kost niets
  en dan maar lullen gezaamlijk europa
  overal andere regels ,en hier de meeste ,je weet hier niet beter dan dat ze alles kapotmaken met overal nummer 1 voorbeeld te willen zijn in europa

 • m

  als je alles volgens de regels wilt doen vul je alles netjes in en lever je alle gevraagde stukkken aan en sturen we die aansluitend aangeteknd op maar ja ambtenaren zullen ambtenaren niet zijn als ze iets kwijt raken
  wil als ondernemer best mee werken aan de regels maar als je na 3 keer alles opgestuurd te hebben weer hoord dat ze alles kwijt zijn en dat je het opnieuw aan moet vragen zakt daar wel je broek van af
  hoop dat ze deze instanties dan ook eens op de huid gaan zitten dat alles vlot verloopt want er zijn ook amtenaren waar je wat aanvraagt en binnen 24 uur een telefoontje krijgt dat alles geregeldt is en dat je papieren op de post gaan

 • j.kuipers

  DE POLITIEK HEEFT HET ALTIJD OVER VERENIGD EUROPA, MAAR BIJ DEZE SOORT WETTEN ZIJN ZE NIET NIET THUIS.DE POLITIEK MOET EERST MAAR ZORGEN DAT DE WETTEN OP EEN LIJN ZITTEN.NET ALS HET RISICO DRAGEND KAPITAAL IS IETS WAT UIT DE LUCHT IS GEGREPEN,ELK SCHIP IS VZEKERD VOOR LADING ,DEZE WET IS ALLEEN VOOR DE WEKVERSCHAFFING VOOR DE AMBTENAAR.DE BONDEN HEBBEN HIER WAT WEK TE DOEN EN ALDOOR JA KNIKKEN NAAR POLITIEK DEN HAAG

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook