Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

CIS failliet verklaard

DOUAI

Het Franse toerbeurtsysteem Cale Info Service (CIS) is woensdagmiddag door de rechter in Douai met onmiddellijke ingang failliet verklaard. De geplande ledenvergadering van 12 december over de toekomst van de organisatie vindt geen doorgang meer.

1 / 1
CIS failliet verklaard

CIS failliet verklaard

CIS meldt op het ledengedeelte van de site: ‘Suite à la décision du Tribunal de Commerce de DOUAI, la sociétée a été mise EN LIQUIDATION JUDICIAIRE, à date d’effet du jour, soit dès AUJOURD’HUI à 16H30. Nous avons tenu bon jusqu’à maintenant, mais la situation financière nous a amené à cela. La réunion du 12/12/09 est ANNULEE.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • fredrik

  ja akoord Eric B als je geboycot word door de bevrachter die het werk aan vrije collegas heeft hoe ga jij dan een stanpunt houden dus als iedereen er bij was had het gelukt maar helaas men dacht toch maar om zijn collegas te onderkruipen dus besef nou eens samen een samen sterk en geloof mij we hadden toch een stuk overzicht van de markt die we nu kwijt zijn en voor Frederik2 ok samenwerkingsverband en als je dan tegenkomt als nu wat ga je dan doen ook de boel sluiten zoals nu en weer iets anders uitvinden we hadden een goed systeem waarom kwamen niet zoveel mogelijk collegas zich aansluiten had het er nu nog geweest en neem aan in ieder groepement word wel eens een fout begaan maar dat moet je dan ovrleggen maar niet zomaar weggaan succes collegas

 • Eric B

  De vrije markt kan je als schipper niet naar je hand zetten.
  Zelfs het CIS kon dit niet.
  Dus bespaar mij jullie tjakka praatjes en leer zelf iets bij.

 • Frederik 2

  frederik schreef:

  “ze zullen nu wel zeggen laat die schiperkes maar varen zo kunnen wij ons zakken eens flink vullenniet waar meschien???????”

  Daar ben je dan toch zelf bij? Jullie zijn nog met zo weinig spitsen en hebben zo’n specifiek vaargebied. Laat je niet ondersneeuwen door “ze”, maar trek zelf je plan. Ga niet varen als het niks oplevert. Dat is de enige manier om de vrije markt naar je eigen hand te zetten. Verenig je in een samenwerkingsverband en doe daar je voordeel mee. Zet een blok in de markt waar “ze” niet omheen kunnen. Laat zien dat je ondernemer bent en laat je niet uit het veld slaan. Spreek je buren aan en hou je aan kostendekkende tarieven. Niet bang zijn, maar uitgaan van je eigen kracht!
  Anders ben je bij voorbaat gedoemd als verliezer door te gaan.

 • frederik

  nu de bevrachters de grote schepen aan het kelderen zijn kunnen ze ook de klijntjes meenemen proficiat ze zullen blij zijn dat ons fantsoenlijk CIS kapot gekregen hebben ze zullen nu wel zeggen laat die schiperkes maar varen zo kunnen wij ons zakken eens flink vullenniet waar meschien???????

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook