LINC: krachtenbundeling in containerbinnenvaart

De inland terminal operators van de Vereniging Inland Terminal Operators (VITO) en de container operators van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) gaan hun krachten in de containerbinnenvaart bundelen onder de naam Logistiek Intermodaal Netwerk.com (LINC).

Doel van deze samenwerking is, om het intermodale product te versterken door innovaties op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie, en samenwerking met andere ketenpartners. Een goed functionerend achterlandnetwerk is immers essentieel voor de zeehavens. Dankzij dit samenwerkingsverband zal de kracht van de intermodale binnenvaartsector optimaal ingezet kunnen worden ten behoeve van de Nederlandse economie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

LINC: krachtenbundeling in containerbinnenvaart | Schuttevaer.nl

LINC: krachtenbundeling in containerbinnenvaart

De inland terminal operators van de Vereniging Inland Terminal Operators (VITO) en de container operators van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) gaan hun krachten in de containerbinnenvaart bundelen onder de naam Logistiek Intermodaal Netwerk.com (LINC).

Doel van deze samenwerking is, om het intermodale product te versterken door innovaties op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie, en samenwerking met andere ketenpartners. Een goed functionerend achterlandnetwerk is immers essentieel voor de zeehavens. Dankzij dit samenwerkingsverband zal de kracht van de intermodale binnenvaartsector optimaal ingezet kunnen worden ten behoeve van de Nederlandse economie.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer