Arie en Nelly Verheij kiezen met Johanna-M voor uitgekiend schip

Machinefabriek Dolderman in Dordrecht heeft het ms Johanna-M. (110 x 11,45 meter, 3262 ton, 208 teu) opgeleverd aan Arie en Nelly Verheij uit Werkendam. Het Nederlandse casco is gebouwd door Scheepswerf H. Poppen in Zwartsluis.

Arie en Nelly Verheij kiezen met Johanna-M voor uitgekiend schip

Bouw en afbouw van het schip zijn voorspoedig verlopen. ‘Poppen heeft het casco in tien maanden gebouwd. Omdat het in Nederland is gebouwd, konden tijdens die bouw spudpalen, stuurkolom, kopschroef, roer en schroefas er al in worden gezet’, zegt schipper Arie Verheij.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Arie en Nelly Verheij kiezen met Johanna-M voor uitgekiend schip | Schuttevaer.nl

Arie en Nelly Verheij kiezen met Johanna-M voor uitgekiend schip

Machinefabriek Dolderman in Dordrecht heeft het ms Johanna-M. (110 x 11,45 meter, 3262 ton, 208 teu) opgeleverd aan Arie en Nelly Verheij uit Werkendam. Het Nederlandse casco is gebouwd door Scheepswerf H. Poppen in Zwartsluis.

Arie en Nelly Verheij kiezen met Johanna-M voor uitgekiend schip

Bouw en afbouw van het schip zijn voorspoedig verlopen. ‘Poppen heeft het casco in tien maanden gebouwd. Omdat het in Nederland is gebouwd, konden tijdens die bouw spudpalen, stuurkolom, kopschroef, roer en schroefas er al in worden gezet’, zegt schipper Arie Verheij.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer