Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zestig jaar lid van Schuttevaer

NIJMEGEN

Je hebt schippers die al jaren lid zijn van Koninklijke Schuttevaer en veel daarvan zijn al heel lang lid, maar de 82-jarige oud-schipper Jacques van Zoest was met zijn 60-jarig lidmaatschap toch wel een unicum op de jaarvergadering van Schuttevaer-afdeling ZON.

1 / 1
Oud-schipper Jacques van Zoest is al 60 jaar lid van Koninklijke Schuttevaer en hoopt dat nog lang te blijven. (Foto Erik van Huizen)

Oud-schipper Jacques van Zoest is al 60 jaar lid van Koninklijke Schuttevaer en hoopt dat nog lang te blijven. (Foto Erik van Huizen)

Hij kreeg donderdag 27 december in Cuijk van tweede secretaris Marion van de Runstraat het uitzonderlijke speldje opgespeld voor het lidmaatschap gedurende zes decennia.
 
Maar Van Zoest was niet de enige die een speldje en een bos bloemen kreeg. De waterbak naast het podium was goed gevuld met bossen bloemen. Schippers Ties de Goey (mvs Caan), Peter Gradussen (mts Manus), Jan van Ommen (mvs Oranda) en de oud-schippers Jan Booy (mvs Alpinist), Nico Evens (mvs Romani) en Adrie Janssen (mvs Bianca), werden onderscheiden voor hun 25-jarige lidmaatschap. Veertig jaar lid waren Henry Mooren van de Spes Nova en oud-schipper Jan Peters van voorheen het ms Addio. De oud-schippers Wim Buil (St. Franciscus) en Piet Rutjes (Resoluto) kregen een speldje en bloemen voor 50-jaar lidmaatschap. (EvH

Reacties

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Lees ook