Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Het blijft gezeur als je met een schipper trouwt’

Terwijl zijn moeder nog met kwartjes op de sluis stond te bellen, facetimet of appt Arie Hovestadt (33) dagelijks met zijn kinderen op het internaat. Hij herinnert zich zijn eigen heimwee nog goed. Toch koos hij, samen met zijn vrouw Gerlinda (34), na twee jaar aan de wal, opnieuw voor een varend bestaan. De kinderen Laura, Thomas en Andries van 10, 8 en 7 jaar wonen nu op het internaat in Werkendam.

1 / 1
Gerlinda en Arie Hovestadt: 'Soms wordt je leven geleid. Het kwam zo wonderlijk bij elkaar. Maravilla betekent verwondering.' (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Gerlinda en Arie Hovestadt: 'Soms wordt je leven geleid. Het kwam zo wonderlijk bij elkaar. Maravilla betekent verwondering.' (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook