Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

De wereld door de ogen van de matrozen zusjes

ROTTERDAM

Ze hebben ruim 1600 volgers op Facebook, hun eigen vlag en kregen vlog-les van Liana Engibarjan. De Belgische ‘matrozen zusjes’ Yanaika (10) en Yanina Peleman (6) van het ms Avanium laten via social media de wereld zien hoe het leven is aan boord van een binnenvaartschip. Dat doen ze met leuke, maar vaak ook serieuze berichtjes en filmpjes. 

1 / 1
Foto 1 Yanaika en Yanina Peleman hebben een eigen vlag. (Foto’s matrozen zusjes)

Foto 1 Yanaika en Yanina Peleman hebben een eigen vlag. (Foto’s matrozen zusjes)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook