Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Oud-CBOB-voorzitter Koos van den Berg overleden aan corona

NUNSPEET

Koos van den Berg, voormalige Tweede Kamerlid van de SGP en tot 2008 zeven jaar voorzitter van de Christelijke Bond van Ondernemers in de Binnenvaart (CBOB), is dinsdag 21 april op 77-jarige leeftijd in zijn woonplaats Nunspeet overleden aan complicaties na besmetting met het coronavirus. 

1 / 1
Oud-CBOB-voorzitter Koos van den Berg bij zijn afscheid in 2008: ’Ik verzeker u dat ik met warme gevoelens jegens de binnenvaart als geheel en de CBOB in het bijzonder afscheid neem.’ (Archieffoto Dirk van der Meulen)

Oud-CBOB-voorzitter Koos van den Berg bij zijn afscheid in 2008: ’Ik verzeker u dat ik met warme gevoelens jegens de binnenvaart als geheel en de CBOB in het bijzonder afscheid neem.’ (Archieffoto Dirk van der Meulen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook