Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boerenzoon vaart halve eeuw

Ridderkerk

Dat Aad Bos (65) schipper zou worden was allerminst vanzelfsprekend. Zijn wieg stond op een boerderij in Vlaardingen-Overschie. Maar als één van de 10 kinderen in het boerengezin kon zijn vader hem wel missen. Samen met zijn vrouw Sjaan (63) vaart hij al bijna 40 jaar op de Vagebond.

1 / 1
Aad en Sjaan Bos hebben hun aandeel in de VOF al verkocht, maar varen is nog te leuk om helemaal te stoppen. (Foto Hannie Visser-Kieboom) 

Aad en Sjaan Bos hebben hun aandeel in de VOF al verkocht, maar varen is nog te leuk om helemaal te stoppen. (Foto Hannie Visser-Kieboom) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook