Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rechtbank ziet geen leugens in onderzoek drugsboot Moerdijk

BREDA [update]

Agenten van de waterpolitie hebben niet gelogen en geen valse stukken opgemaakt in het onderzoek naar de drugsboot die op 10 mei vorig jaar in Moerdijk werd ontdekt. De rechtbank verwierp dinsdag 11 februari een verweer van de advocaat van verdachte Cor B., de schipper van het binnenvaartschip waar het in deze zaak om draait. 

1 / 1
‘Afgepakt #samensterktegenondermijning’ aldus de sticker die de politie heeft geplakt op het stuurhuis van de Arsianco. (Archieffoto Politie.nl)

‘Afgepakt #samensterktegenondermijning’ aldus de sticker die de politie heeft geplakt op het stuurhuis van de Arsianco. (Archieffoto Politie.nl)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook