Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

André Nieuwkoop: Loeiende orkanen in volle kerken

Zaltbommel

Aan boord bij zijn grootouders speelde hij als jochie al op het elektronisch orgel dat daar stond. Nu weet hij maandelijks kerken vol mensen te trekken met zijn ‘psalmzangavonden’ en telt zijn YouTube-kanaal met orgelfilmpjes 11,3 miljoen weergaven. En dat terwijl voormalig schipper en ex-marineman André Nieuwkoop (29) amper een noot kan lezen. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby.’

1 / 3
Samenzangavond met André Nieuwkoop in de Grote Kerk van Dordrecht. (Foto Raak Media / Matthias van Bloemendaal)

Samenzangavond met André Nieuwkoop in de Grote Kerk van Dordrecht. (Foto Raak Media / Matthias van Bloemendaal)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook