Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BLN en CBRB één organisatie

ROTTERDAM

Koninklijke BLN-Schuttevaer en Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) werken vanaf 1 februari 2020 als één organisatie voor de binnenvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • M. de Boer

  Ik verbaas mij al jaren als ik op de weg zit, wat ik allemaal tegenkom wat daar niet hoort, maar over water zou moeten. Maar hoe kom je tussen vastgeroeste relaties, die b.v. alle heipalen en heeeeel lange buizen nog steeds over de weg sturen? en zou het container verkeer ook niet nog meer via water moeten? er zou voor container vervoer een verbod op vrachtwagens moeten komen om de provincie grenzen te mogen passeren, alleen korte bezorgritjes moeten de toekomst zijn.

 • J.J. Steenstra

  complimenten!

 • j.hagens

  Eindelijk zou ik willen zeggen, nu de ASV nog , en meer samenwerking met internationale bonden.
  Samen zijn we sterk.

 • Jan R. de Jonge

  Eindelijk ziet men het licht.
  J.R.de Jonge

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook