Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaartpastoraat streeft naar zelfstandige varende gemeente

ROTTERDAM

De Werkgroep Binnenvaartpastoraat peilt of er voldoende draagvlak is voor een zelfstandige varende gemeente vanuit de Protestantse Kerk in Nederland. Volgens schipperspredikanten Louis Krüger en Dirk Meijvogel zal het ‘een gemeente voor heel de binnenvaart zijn, ongeacht van welke kerk men lid is’.

1 / 1
Viering van varenden tijdens de Binnenvaartontmoetingsdag in Woudenberg. (Archief Binnenvaart Events)

Viering van varenden tijdens de Binnenvaartontmoetingsdag in Woudenberg. (Archief Binnenvaart Events)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook