Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Slag van schip naar keten maken’

ROTTERDAM

‘Er zijn nieuwe vormen van ondernemen nodig. De binnenvaart zal de slag van schip naar keten moeten maken. Meer samenwerking is de sleutel voor een krachtige toekomst.’ Met die woorden opende minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) donderdag 3 oktober het eerste Nationaal Binnenvaart Congres in diergaarde Blijdorp, Rotterdam.

1 / 3
Aan het eind van het congres kozen de deelnemers uit drie nominaties de winnaar van de Blue Road Award 2019. Dat werd Shipping Technology, Directeur Ton Boerema en grondlegger Remco Pikaart namen de prijs in ontvangst. (Foto Dirk van der Meulen)

Aan het eind van het congres kozen de deelnemers uit drie nominaties de winnaar van de Blue Road Award 2019. Dat werd Shipping Technology, Directeur Ton Boerema en grondlegger Remco Pikaart namen de prijs in ontvangst. (Foto Dirk van der Meulen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • elzinga

  helemaal mee eens. en nog erger dat genoemde organisaties daar weer geld mee en van verdienen. Nederland staat bol van de verdienmodellen en handel in gebakken lucht. immers haaks op dit onzin verhaal staat dat de hele kleine binnenvaart om zeep wordt geholpen. pure onzin dit verhaal.

 • A. le Cessie

  Wat een verschrikkelijk dom verhaal van die Cora van Nieuwenhuizen. Waar heeft ze dit overgeschreven (plagiaat).
  En wat een vergelijking een vrachtwagen en een schip. Als
  Cora een normale werkgever had werd ze opstaande voet
  ontslagen. Dat verhaal over de haarvaten en ons achterland?
  Het omgekeerde gebeurd. De kleine zijn voor een deel koud uitgesaneerd. Alles moest immers groter. Gisteren nog in Oss
  gelost, deze lading was bestemd voor Helmond. Verder opslag voor Oirschot en Weert. Word allemaal per vrachtwagen verder vervoerd. Allemaal plaatsen waar vroeger gewoon schepen losten. Cora, wees eens blij dat onze
  schepen langer als 5 jaar mee gaan.
  De boeren zeiden van de week; Cora wat heb je er een teringzooi van gemaakt. Nou Cora, dat gaan wij geen eens
  zeggen. Wij zeggen gewoon; Cora, je bakt er helemaal niets van.

  Goed weekend allemaal!

  Ad le Cessie

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook