Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Verschrikkelijke voorspelling beperkt deelname Y-zeilen

AMSTERDAM

De voorspellingen waren verschrikkelijk: zwaar bewolkt, veel regen en een harde noordwestenwind. Veel schippers hadden dit weerbericht natuurlijk gelezen en besloten maar een keertje Y-zeilen over te slaan.

1 / 1
Op de voorgrond de heveaak Anna Mijntje, in de verte skûtsje Eben Haezer. (Foto Hajo Olij)

Op de voorgrond de heveaak Anna Mijntje, in de verte skûtsje Eben Haezer. (Foto Hajo Olij)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook