Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘De Binnenvaart’ reisde over de Mekong (+ foto’s)

Ho Chi Minh Stad

Voor het reisgezelschap van Vereniging ‘De Binnenvaart’ zit de 16e maritieme studiereis van Singapore door Cambodja en Vietnam er bijna op. Voorzitter Ad Schroot stuurde zaterdag 31 augustus een groepsfoto vanuit de Vietnamese hoofdstad Ho Chi Minhstad (voorheen Saigon). 

1 / 19
Beelden van binnenvaart op de Mekong. (Foto’s Ad Schroot)

Beelden van binnenvaart op de Mekong. (Foto’s Ad Schroot)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook