Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Stoomsleepboot Noordzee op maidentrip

MEDEMBLIK

De pas volledig gerestaureerde stoomsleepboot Noordzee heeft donderdag 8 augustus haar maidentrip gemaakt van Den Helder naar haar voormalige thuishaven Medemblik om daar te kunnen deelnemen aan de Westfriese Waterweken.

1 / 1
Binnenkomst van de stoomsleepboot Noordzee in Medemblik. (Foto PAS Publicaties)     

Binnenkomst van de stoomsleepboot Noordzee in Medemblik. (Foto PAS Publicaties)     

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook