Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Lege tanker knalt tegen muur in Bazel

BAZEL

Een lege Duitse tanker is dinsdagavond 2 juli rond 19:20 uur met de steven tegen de kade van de Elsässerheinweg aan de noordkant van de stad Bazel gevaren. 

1 / 2
Schade aan de tanker en aan de kade. (Foto Kantonspolizei Basel-Stadt)

Schade aan de tanker en aan de kade. (Foto Kantonspolizei Basel-Stadt)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • j.hagens

  De krant moet toch vol, 2 Juli, meen dit ook al eerder gelezen te hebben.
  Een beetje meer journalistiek kan geen kwaad, vroeger hadden we Horten en Stoten.
  Waarom komt hier geen nieuwe versie van, het is toch leerzaam om te weten waarom iemand voor een bepaalde Motor kiest en waarom op deze Brandstof , een straalbuis of soorten roeren en wat is het daadwerkelijke rendement.
  Ook was er een stuk over meerdere reizen van de zoon van een medewerker van Schuttevaer, dit vond ik persoonlijk ook reuze interessant en goede reclame voor de Coastervaart.
  Misschien zijn er wel jongere van de Binnenvaart die hier oren naar hebben.
  Kortom toon eens wat iniatief en laat wat nieuwe dingen zien en geen oud nieuws.
  U zou ook een pagina of een deel van een pagina voor de Bonden kunnen reserveren, zodat deze kunnen laten zien wat ze doen, misschien komen er dan wel mensen die inzien dat lid van een Bond degelijk nut heeft.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook