Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Opnieuw 24-uurs staking bij sleepbedrijf Svitzer

IJMUIDEN

Werknemers van sleepbedrijf Svitzer in IJmuiden hebben zaterdag 15 juni vanaf 12.00 uur het werk voor de achtste keer neergelegd. De sleepboten van het concern liggen voor 24 uur aan de ketting, waardoor veel inkomend en uitgaand scheepvaartverkeer op het Noordzeekanaal niet begeleid wordt. De 63 werknemers eisen dat ze betaald worden voor alle gewerkte uren.

1 / 1
Svitzer-slepers in de Noordzeekanaal-regio en Rotterdam voor de achtste keer in staking. (Foto Nautilus)

Svitzer-slepers in de Noordzeekanaal-regio en Rotterdam voor de achtste keer in staking. (Foto Nautilus)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook