Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

FNV: 30.000 actievoerders voor pensioen

UTRECHT/DEN HAAG

Aan de pensioenacties van vakbonden deden woensdag 29 mei zo’n 30.000 mensen mee. De meeste van hen hebben het werk neergelegd, meldt FNV. De vakbond riep samen met CNV en VCP op tot 24 uurstakingen in verschillende sectoren.

1 / 1
Pensioendemonstratie met deelnemers van Nautilus in Den Haag. (Foto Nautilus)

Pensioendemonstratie met deelnemers van Nautilus in Den Haag. (Foto Nautilus)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook