Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Beurtvaartadres: Tijd om de papierwinkel in het vervoer af te schaffen

Nootdorp

Met het uitgeven van zo’n 70 miljoen vrachtpapieren per jaar kan Beurtvaartadres in het Zuid-Hollandse Nootdorp zich veruit grootste vrachtbrievenuitgever van Nederland noemen. Maar wat het bedrijf betreft is het tijd om de papierwinkel af te schaffen. Het zet hierbij de deur naar de scheepvaart (weer) open.

1 / 2
Directeur Jörgen Hensgens (rechts) en adjunct-directeur Bernadette den Uijl. (Foto Dick den Braber)

Directeur Jörgen Hensgens (rechts) en adjunct-directeur Bernadette den Uijl. (Foto Dick den Braber)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook