Alternatieven voor de bank

De traditionele wijze van financieren van binnenvaartprojecten ligt alweer lang achter ons. Basis en start van een project zijn hetzelfde gebleven, want een doortimmerd plan is altijd het vertrekpunt. Maar aan zo’n plan worden hogere eisen gesteld dan vroeger en dat komt door de economische en bankencrisis, voortschrijdend inzicht, beleid van de Europese Centrale Bank en niet in de laatste plaats de daardoor verminderde armslag van de (schippers)banken.

Tabel "Door de menigte betaald"

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Alternatieven voor de bank | Schuttevaer.nl

Alternatieven voor de bank

De traditionele wijze van financieren van binnenvaartprojecten ligt alweer lang achter ons. Basis en start van een project zijn hetzelfde gebleven, want een doortimmerd plan is altijd het vertrekpunt. Maar aan zo’n plan worden hogere eisen gesteld dan vroeger en dat komt door de economische en bankencrisis, voortschrijdend inzicht, beleid van de Europese Centrale Bank en niet in de laatste plaats de daardoor verminderde armslag van de (schippers)banken.

Tabel "Door de menigte betaald"

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer