Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Alternatieven voor de bank

Ridderkerk

De traditionele wijze van financieren van binnenvaartprojecten ligt alweer lang achter ons. Basis en start van een project zijn hetzelfde gebleven, want een doortimmerd plan is altijd het vertrekpunt. Maar aan zo’n plan worden hogere eisen gesteld dan vroeger en dat komt door de economische en bankencrisis, voortschrijdend inzicht, beleid van de Europese Centrale Bank en niet in de laatste plaats de daardoor verminderde armslag van de (schippers)banken.

1 / 4
Tabel

Tabel "Door de menigte betaald"

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook