Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Kosten tijdelijk personeel gaan in 2020 flink stijgen’

Sliedrecht

Binnenvaartondernemingen die personeel in tijdelijk dienstverband inzetten moeten vanaf volgend jaar rekenen op een flinke verhoging van de personeelskosten. Dat voorspelt Taeke Veenstra, directeur van personeelsbemiddelaar Quo Vadis in Sliedrecht.

1 / 1
'Kosten tijdelijk personeel gaan in 2020 flink stijgen'

'Kosten tijdelijk personeel gaan in 2020 flink stijgen'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • LJ van Halst

    Goed stuk Taeke !

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook