Binnenvaart onzeker over juiste investeringskeuze

Binnenvaartondernemers willen weer investeren, maar vanwege mogelijk gedwongen investeringen in verduurzaming van het schip, blijven ze voorzichtig met het doen van ‘grote aankopen’. Desgevraagd melden veel schippers een goed jaar achter de rug te hebben dankzij de laagwaterperiode. De negatieve financiële gevolgen van de recessie zijn nu grotendeels weggewerkt.

Binnenvaart onzeker over juiste investeringskeuze

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Binnenvaart onzeker over juiste investeringskeuze | Schuttevaer.nl

Binnenvaart onzeker over juiste investeringskeuze

Binnenvaartondernemers willen weer investeren, maar vanwege mogelijk gedwongen investeringen in verduurzaming van het schip, blijven ze voorzichtig met het doen van ‘grote aankopen’. Desgevraagd melden veel schippers een goed jaar achter de rug te hebben dankzij de laagwaterperiode. De negatieve financiële gevolgen van de recessie zijn nu grotendeels weggewerkt.

Binnenvaart onzeker over juiste investeringskeuze

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer