Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz (36): Greet van de 229

Oss

De argumenten van meneer Kruis (chef varend personeel) om Schippersz op de 229 te laten aanmonsteren, ken ik niet. Maar hij is een vakman, meneer Kruis: een betere plek had ik me niet kunnen wensen. Een beter schip wel: een omgebouwd sleepschip van 1929, geen schoonheid, maar wel een met twee MWM 500 pk turbo’s. Daar is het Damco om begonnen: niet duwen, maar slepen. En dat deden we. (Ik zeg al ‘we…!).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook