Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Victrol verkiest vernieuwing vloot boven laagste prijs

ANTWERPEN

‘Wij willen niemand vliegen afvangen. Concurreren op prijs zorgt niet voor een gezonde groei!’ Die uitspraak noteerden we uit de mond van CEO Gisèle Maes van het Antwerpse tankvaartbedrijf Victrol, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Victrol NV en de doop van de tanker Antwerpen.

1 / 1
Victrol verkiest vernieuwing vloot boven laagste prijs

Victrol verkiest vernieuwing vloot boven laagste prijs

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook