Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tankvaarders proberen macht grote verladers aan te vechten

Nijmegen

Het inspectiesysteem in de binnentankvaart EBIS (European Barge Inspection Scheme) heeft sinds vorige maand een tegenhanger: ETIS. Dit Europese Terminal Inspectie Systeem is een tegenzet van een aantal particuliere tankerschippers dat de almacht van grote verladers wil aanvechten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • M. Emens

  Heel goed idee maar misbruik alsjeblieft niet de naam van Jezus.

 • edmond van den abbeele

  goede idee vandaag weer afgsnouwd door vopak botlek omdat we een vraag stelde wanneer we gaan laden .dan maar als calimero zwijgen als een klein kind

 • j Teunisse

  Raar dat er bij EBIS niemand bereikbaar is.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook