Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Politie nog druk bezig met onderzoek naar gezonken Cardium

VLISSINGEN

De Landelijke Eenheid van de politie is nog druk bezig met het onderzoek naar het zinken van het drogeladingschip Cardium op de Westerschelde. Het schip ging op 9 maart naar de bodem bij de monding van de Sloehaven. Daarbij verdronk de 43-jarige stuurman.

1 / 1
De Cardium weer boven water in de haven van Werkendam. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

De Cardium weer boven water in de haven van Werkendam. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook