Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Modieus naar koude streken

Harlingen

Textiel vergaat snel en honderden jaren oude kleren zijn dan ook zeldzaam. Archeologe Sandra Comis deed wat dat betreft een zeldzame vondst bij Smeerenburg op Spitsbergen en op het eilandje Zeeuwse Uitkijk. In de permafrost goed bewaard gebleven kleding van Nederlandse walvisvaarders uit de 17de eeuw.

1 / 2
Modieus naar koude streken

Modieus naar koude streken

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook