Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz (34): Maden in het graan

Oss

Van kapitein Landa kan ik me zijn voornaam niet herinneren. Voor Schippersz is zijn voornaam Mijnheer. En zijn vrouw heet Mevrouw. Zij is hartstikke aardig. Ze riep me in de stuurhut, we kregen thee en altijd had ze daar iets lekkers bij. Ik vond haar een schat van een mens. Hij was van de 224, een van de Lauenburgse krachtpatsers waarmee Damco de opkomende duwvaart trachtte te beteugelen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook