Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Opinie: Spontane hulp bij ongelukken is nuttig maar ook risicovol

Nijmegen

De hulpverlening bij calamiteiten op het water is de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Wat vroeger met wat improvisatietalent werd opgelost, daar worden nu getrainde teams voor ingezet. Ook juridisch is de wereld veranderd. Een binnenvaartschipper die spontaan te hulp schiet, moet zich bewust zijn van de risico’s.

1 / 1
Opinie: Spontane hulp bij ongelukken is nuttig maar ook risicovol

Opinie: Spontane hulp bij ongelukken is nuttig maar ook risicovol

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook