Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Vanaf 1 mei verplicht op afspraak bij SAB

ROTTERDAM

De Stichting Afvalstoffen en Vaardocumenten (SAB) in Rotterdam voert met ingang van 1 mei een afsprakensysteem in.

Vanaf die datum is het niet meer mogelijk op de bonnefooi naar het SAB-kantoor aan de Rotterdamse Waalhaven te gaan om bijvoorbeeld een dienstboekje te laten aftekenen. In een mededeling op de website zegt de SAB hiermee lange wachttijden te willen voorkomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • a.o stienstra

  Waar is de goeie tijd gebleven dat het nog op de zwarte zwaan zat. Tijdens het wachten een borrel drinken aan de bar .
  Ik ga al jaren naar België voor boekjes oid . Goedkoper , vriendelijker en in mijn geval nog eens minder ver rijden ook als we in onze thuishaven zijn .

 • J van der Velde

  Het o zo geweldige SAB, ze zouden beter gewoon heelmaal sluiten en de boel aan andere landen over laten.
  Vriendelijkheid kent men daar niet, werken doen ze al helemaal niet, geld verkwisten van de verwijderingsbijdrage, en zo vaak als ze kunnen menig, schipper, stuurman, matroos, lichtmatroos het leven zuur maken.

  Het ergste?!? dat die mensen nog nooit een schip van dichtbij gezien hebben, niet weten wat varen is, en al helemaal niet snappen dat het vaak even tussendoor moet. We zullen 3 weken van te voren reserveren, om dan de reis 6 x te zien veranderen, en zodoende de afspraak zullen moeten annuleren.

  Sluit die zooi gewoon.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook