Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BDB krijgt naast Staats twee nieuwe vice-voorzitters

DUISBURG

Het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) heeft twee nieuwe vice-voorzitters, namelijk Heinrich Kerstgens (Contargo) en Thomas Maassen (Rhenus). Martin Staats (MSG) werd op de vergadering van 3 april in Duisburg als voorzitter herkozen. Het hoofdbestuur telt nu negen leden.

1 / 1
BDB krijgt naast Martin Staats twee nieuwe vice-voorzitters

BDB krijgt naast Martin Staats twee nieuwe vice-voorzitters

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook