Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gebutst cruiseschip mag zelf naar werf varen

TERNEUZEN

Het riviercruiseschip Viking Idun dat maandag op de Westerschelde in aanvaring kwam met een tanker, mag weer het water op. Het beschadigde schip is nog goed genoeg om zonder passagiers voor reparatie naar een werf in Amsterdam te varen, laat een woordvoerder van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) weten.

1 / 1
Gebutst cruiseschip mag zelf naar werf varen

Gebutst cruiseschip mag zelf naar werf varen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook